فایل ورد گزارش بررسی تشخیص بیماری استافیلوکوک اورئوس از روی تست مانیتول سالت آگار را توضیح میدهد .
تعداد صفحات | 3 |
حجم | 13 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دسته بندی | زیست شناسی |
فایل ورد تست تشخیص بیماری استافیلوکوک اورئوس
غلظت بالای نمک (5/7% ) رشد اکثر سوش های گرم منفی و گرم مثبت بجز استافیلوکوک اورئوس را مهار می کند. استافیلوکوک می تواند مانیتول را تخمیر کرده ( مانیتول تنها کربوهیدرات موجود در محیط است ) و اسید تولید کند. این مسئله منجر به افت pH و تغییر رنگ فنل رد به زرد می شود، در این آزمایش کلنی های استافیلو کوک به طور مشخص زرد رنگ شده و توسط هاله زردی احاطه می شوند اما سایر استافیلو کوک ها و میکروکوک ها که قدرت تخمیر مانیتول را ندارند با شکستن پپتون موجود در محیط کلنی های قرمز رنگ با هاله ای ارغوانی - قرمز ایجاد می کنند.