دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 60 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
نام فایل : گزارش کارآموزی 73 ص
فرمت : .DOC
تعداد صفحه/اسلاید : 30
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
دانشکده فنی مهندسی
گروه عمران
موضوع :
کارآموزی
تقدیر و تشکر از مسئولین:
با تقدیر و تشکر فراوان از زحمات بی دریغ مدیر گروه عمران و همچنین اساتید مربوطه به خصوص
استاد محترم جناب مهندس زمانی
که در آستانه تحصیل توانسته اند با تلاش و همت سریع ما را به شاخه شاخه ی علم و معرفت هدایت کنند و در پی این دوره بدون هیچ اتلاف وقتی سر نخ های گران بهائی از علم و آگاهی را در اختیار ما قرار دهند.
امیدوارم که شمیم ذوق حضورتان در مراکز دانشگاهی جان ها را جلای علوی ببخشد.
همچنین تقدیر و تشکر فراوان داریم از مسئولین و دست اندرکاران محترم شرکت
تیر لادان
که با آموزش درست کارآموزان، ما را به سوی پیشرفت تجربی در جهت ساخت و ساز قرار داده و تا حدودی مشکلات ما را برطرف ساختند باشد تا در راستای علم و دانش روز به روز پله های ترقی و موفقیت را طی نمایند.
با تشکر
فهرست مطالب
عنوان
صفحه
مقدمه
6
توضیحاتی در مورد پروژه
7
اطلاعاتی راجع به شرکت
8
پیاده کردن نقشه
...
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 181 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 26 |
نام فایل : گزارش کارآموزی - واحد اسید استیک 35 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 26
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد اراک
گزارش کار کار آموزی
واحد اسید استیک
موضوع :
شرح مختصر پروسس اسید استیک
واحد اسید استیک یکی از واحدهای شیمیایی ، پتروشیمی اراک می باشد. که ابتدا از ترکیب های گاز اتیلن با اکسیژن د رمجاورت کاتالیست کلرید پالادیم و کلرید مس، استالدهید تولید می شود و سپس با اکسید اسیون مستقیم استالدئید درمجاورت کاتالیست استات منگنز اسید استیک تولید می گردد وجود مخلوط گازی انفجاری و مواد شیمیایی آتشگیر و خطرناک لزوم تدوین دستورالعمل اجرائی برای شناسایی کنترل ، مقابله با آنها و حفاظت پرسنل در مقابل خطران ناشی از آن ها را اختصاص می نماید.
هدف : هدف از تدوین این دسورالعمل اجرای شنایی ومقابله با حوادث ناشی از وضعیت اضطراری است تا با اعمال آن اثرات زیست محیطی را کاهش داده با از بین ببریم و پرسمل را از خطرات ناشی از آن حفاظت نماییم.
محدوده کاربرد : محدوه کاربرد این دستور العمل واحد اسید استیک پتروشیمی اراک می باشد.
مهارت های مورد نیاز :
کلیه پرسنل شاغل در بهره برداری واحد استیک باید آموزش فرآیند واحد ایمنی و آتش نشانی را دید وبا وظایف سازمانی خود آشنایی کامل داشته باشد.
2) شرایط اضطراری:
3)پتاسیل های خطر موجود در واحد
AA
:
سیکل گاز برگشتی
(RECLEE GAS)
د رواحد استالدهید بعلت وجود
گازهای اتیلن ، اکسیژن ، استالدئید و دی اکسید کربن که ممکن است مخلوط انفجاری تشکیل داده وباعث انفجار شوند. میتواند از پتاسیل های خطرناک واحد باشند که برای جلوگیری از آتش سوزی وانفجار در بخش واکنش واحد استالدئید از آنالیزهایی استفاده شده است که غلظت اکسیژن ، اتیلن،دی اکسید کربن واستالدهید را در سیکل گاز کنترل کرده و در شرتیطی که احتمالا تشکیل مخلوط انفجاری باشد.خوراک واحد بطور اتوماتیک قطع وتوسط نیتروژن مخلوط گازهای انفجاری موجود در سیکل
REACTION
واحد
AA
جهت سوزاندن به فلر(
FLARE
)واحد اسید استیک فرستاده می شود.
...
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 161 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
نام فایل : گزارش کارآموزی - مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماریها و علف های هرز 27 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 25
گــزارش کــارآمــوزی
واحد گرگان
مهندسی کشاورزی ـ زراعت و اصلاح نباتات
مکان:
گمیشان، مرکز خدمات کشاورزی گمیشان
موضوع:
مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماریها،
علفهای هرز و ...)
تغذیه گندم
مسالهی اساسی تغذیه گندم در دیمزارها، تنظیم مقدار کود بر اساس رژیم رطوبتی قابل انتظار در منطقه رشد گیاه میباشد. در شرایط بارندگی محدود، ضرورتاً بایستی مصرف کودهای شیمیایی را به اندازهای محدود نمود که موجب گیاهسوزی نشده و گیاه با استفاده از رطوبت موجود، بتواند از کود استفاده نموده و عملکرد مناسب را تولید نماید. به عبارت دیگر از به هم خوردن تعادل حساس و بحرانی بین رشد رویشی و زایشی در شرایط کمبود رطوبت باید جلوگیری کرد.
از طرف دیگر وقتی بارندگی در حد مطلوب است، باید مواد غذایی را به اندازهای مصرف کرد که گیاه قادر به استفاده کامل و مفید از آن در شرایط مطلوب رطوبتی باشد. اغلب خاکهای مناطق خشک و نیمهخشک بطور طبیعی دارای ذخیره پتاسیم زیادی هستند و این مقدار برای زراعت دیم معمولاً کافی است. برعکس، ذخیره فسفر خاک برای عملکرد رضایتبخش کافی نیست و باید بر اساس تجزیه خاک و توصیه مناطق فسفر خالص را قبل و یا موقع کاشت مصرف کرد تا استفاده از آن در مراحل اولیه باعث تحریک رشد و استقرار خوب گیاه و نفوذ بهتر ریشه شده و پیشرسی محصول افزایش یابد.
فسفر در ازدیاد مقاومت گیاه نسبت به خشکی موثر است. مصرف کودهای ازته در غلات دیم، حتی در شرایطی که حاصلخیزی خاک خوب باشد، مفید خواهد بود. زمان مطلوب مصرف کودهای ازته متغیر بوده و بستگی به پراکنش بارندگی دارد و بهتر است بر اساس آزمون خاک و توصیه مناطق، ازت خالص (به صورت 3/2 در پاییز در موقع کاشت و در صورت اطمینان از بارندگیهای بهاره 3/1 آن را در بهار به صورت سرک) مصرف نمود.
مهمترین آفات مزراع گندم در منطقه گمیشان
شته سبز گندم:
Sitobion avenae (Fab)
خانواده:
Aphidae
مشخصات، زیستشناسی، خسارت و کنترل
طول بدن 8/2-2 میلیمتر و طول شاخک در شتههای بیبال برابر و یا بیشتر از طول بدن است. کورنیکول در انتهای آزاد خود قدری عریض میشود. دم به خوبی رشد کرده و 3/2 طول کورنیکول را دارد. رنگ شته سبز ملایم یا سبز مایل به زرد میباشد. کورنیکولها و شاخکها سیاه، دم روشن، پاها زرد و انتهای ران، ساق و پنجه پا دودی رنگ است.
شتههای کامل بالدار دارای سر و سینه قهوهای مایل به قرمز، شکم سبز با 6-5 لکه جانبی تیره میباشد. بقیه اعضاء از نظر رنگ تفاوتی با بیبالها ندارند. این شته در همه نقاط مهم گندمخیز کشور فعالیت دارد. به عبارت دیگر، از منطقه گرم اهواز تا مناطق سردسیر شهرکر و خلخال و از مناطق مرطوب مازاندران و گرگان تا مناطق خشک سیستان و بلوچستان وجود دارد. این شته روی گرامینههای اهلی و وحشی زندگی نموده و خسارتزایی میکند و علاوه بر جوانهها و برگها به دانهها نیز حمله کرده و در بین شتهها، بیشترین خسارت را وارد میسازد شته سبز گندم ناقل بیماری ویروس موزاییک جو نیز میباشد.
تاکنون تخم زمستانگذران این شته از ایران گزارش نشده است و اعتقاد بر این است که تمام سال را به صورت زندهزایی توسط مادههای جفتگیری نکرده میگذراند و به عبارت دیگر فرم جنسی آن تاکنون در ایران دیده نشده است. در سالهای عادی این شته در اکثر مناطق کشور از مهمترین شتههاست. در این گونه سالها، اوج جمعیت سایر شتهها در مرحله ظهور برگ پرچم است، در حالی که جمعیت شته سبز گندم دیرتر از زمان ظهور خوشه به اوج میرسد. جمعیت این شته بعضی سالها و در شرایطی ویژه افزایش شدیدی نشان میدهد که در آن صورت در مواردی چارهای جز مبارزه شیمیایی نیست، ولی در عین حال این شته دشمنان طبیعی فراوانی دارد که در سراسر کشور فعال بوده و جمعیت این آفت را در سطحی قابل تحمل نگه میدارند.
سن مائورا:
Eurygaster maura (L.)
خانواده:
...
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 168 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
نام فایل : گزارش کارآموزی - کنجاله ـ خط تولید حلوا شکری 14 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 10
گــزارش کــارآمــوزی
کنجاله
خط تولید حلوا شامل 50درصد کنجد و 50درصد شکر میباشد. کنجد با نام علمی
Sesam
، اندیکام میباشد . از خانواده پدالیاسه میباشد. کنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی میباشد. کلیات گیاهشناسی به صورت یک و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگهای بیضی شکل متقابل هماند. میوه این گیاه یک کپسول بلند و نوک تیز که داخل این کپسول پنجاه تا شصت دانه کنجد وجود دارد. ارقام آن یا کنجد زرد یا سیاه وجود دارد. عملکرد متوسط آن پانصد کیلو در هکتار میباشد. زمان برداشت آن اول پاییز میباشد.
مناطق کشت در ایران شامل جیرفت، خوزستان، گرگان، کلات، بجنورد و مغان میباشد. ویتامینهای
B, D, E, F
و لیستین میباشد. مقدار روغن آن در حدود 50درصد مرکب از حدود 70درصد اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیک اسید، اولئیک اسید و چوب اشباع شده مانند اسید بالمتیک و آراشیدیک اسید میباشد. روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در امریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد میباشد.
این روغن نه فقط کلسترول بدن را بالا نمیبرد، بلکه آنرا کاهش میدهد. معمولاً دانهها را میشویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانهها را آسیاب کرده و پوست و آن را که سبک است، و روی آب میآید، میگیرند. سپس دانهها را خشک کرده و در آب تمیز میکنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را از نقاله باقیمانده تحت فشار و گرما روغنی بدست میآید که به نام روغن گرم است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد. روغن کنجد معجون ناشناخته میباشد که خوردن یک قاشق غذاخوری کنجد، موجب تامین 14درصد از نیاز کلسیم خانمها شده و اگر آنها عادت به بلند کردن ناخنهایشان داشته باشند، با مصرف کنجد ناخنهایشان محکمتر شده و ترک و شکنندگی بر روی این عضو که جزئی از زیبایی انگشتان است، دیده نمیشود.
به علاوه مصرف 2 قاشق غذاخوری آن رساندن 5 میلیگرم روی را به بدن خصوصاً پوست، مو و ناخنها را آسان میکند. شاید بدانید که کمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد، آکنه را کمتر میکند و از نازک شدن موها جلوگیر میکند. مانع ریزش موها، خصوصاً در خانمها میشود. در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی را ویتامین
E
، این اثرات صدچندان شده و میتوان از خواص ضدچروک و سفیدکنندگی (ضد لک) این ویتامین استفاده کرد.
حتماً میدانید که کنجد چربی بسیار دارد، اما این چربی از نوع گیاهی و چندباندی است. این روغن دارای اسیدهای چرب ضروری است که در ساختمانها پوست به عنوان یک جزء اصلی محسوب میشوند و در صورتی که کمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود، پوست کاملاً یکنواخت و نرم و لطیف به نظر میرسد. جالب است بدانید که وجود همین چربیهاست که اگر با یک منبع پروتئینی دریافت شود (کنجد به همراه چربی پروتئینی قابل توجهی دارد)، به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشکی بیش از حد این عضو نیز جلوگیری میکند و موجب راحتی افرادی میشود که سالهاست از خشکی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ کردن موهای خشکشان میهراسند، امروزه از روغن کنجد و خصوصاً کنجد سیاه در تهیه انواع فرآوردههای آرایشی و بهداشتی خصوصاً محصولاتی که برای رفع انواع خشکیها تجویر میشوند، استفاده میشود.
معمولاً در ترکیب انواع کرمها و ماسکها و شامپوهای ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنها چند برابر شود. در آخر شما را با ماسکی که با روغن کنجد تهیه میشود، برای تقویت موهای خشک و آسیبپذیر توصیه میشود آشنا میکنیم.
قبل از هرچیز باید بگوییم که شما میتوانید از این ماسک بسته به موهایتان هفتهای 1 تا 2 بار بعد از شستشوی آنها در حمام استفاده کنید. مواردی که تهیه این ماسک استفاده میشوند، شامل 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد، زرده تخممرغ یک عدد، شیر 2 قاشق مرباخوری، آرد جوانه گندم 2 قاشق غذاخوری.
ابتدا مواد را کاملاً مخلوط کرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسک را بر تمام موها خصوصاً پوست سر قرار داده و کاملاً با دو دست ماساژ دهید. هرقدر ماساژ بیشتر باشد، مواد آسانتر نفوذ میکنند. سپس با گذشت 10 دقیقه آنها را آب ولرم آبکشی مینماییم.
یکی از اثرات مفید کنجد به شرح زیر میباشد:
به سر بمالید، باعث رشد و سیاهی موی سر میشود؛
برای کیسه صفرا مفید است؛
اسهال خونی را برطرف میکند؛
برای رفع تنگی تنفس و سرفه خشک و زخم ریه مفید است.
بهترین کنجد برای حلو، کنجد افغانستان میباشد، زیرا دارای دانههای یک دست و روغن شفافی دارد و همچنین دارای بازدهی بیشتری میباشد.
فرآیند آمادهسازی کنجد در کارخانه جهت تولید حلوا شکری
ابتدا کنجد را داخل حوضچههایی مخصوص ریخته و آن را به مدت 8-6 ساعت خیسانده تا پوست کنجد کاملاً مرطوب شده و جهت جداسازی پوست از دانه آماده شود.
جدا کردن پوست از دانه
...
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 72 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 29 |
نام فایل : گزارش کارآموزی - زراعت سویا 31 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 29
تحقیق کارآموزی
زراعت سویا
فهرست مطالب
کلیات:
1
گیاهشناسی سویا:
1
شرایط آب و هوایی:
2
تهیه ی زمین:
2
طرز کاشت:
3
تناوب زراعی:
6
ذیلا" چند تناوب جالب ذکر میگردد:
7
خشک کردن محصول:
11
انبار کردن سویا:
12
مگس لوبیا:
15
پروانه ی تک نقطه ای:
...