دسته بندی | برنامه ریزی شهری |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 604 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 24 |
دانلود پاورپوینت با موضوع استاندارهای برنامه ریزی کاربری اراضی شهری، در قالب pptx و در 24 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
تقسیمات کالبدی شهر
واحدهای همسایگی
نقشه های کاربری زمین
سرانه های زمین شهری
تراکم شهری
تفکیک اراضی شهری
اهم دیگر ضوابط آیین نامه تفکیک اراضی
نکات مهم و آیین نامه اراضی مسکونی
ضوابط و مقررات تأسیسات زیر بنایی
اهم بررسی های لازم در برنامه ریزی و طراحی شبکه های تاسیسات زیربنائی
حریم و محدوده
قسمتی از متن:
نکات مهم و آیین نامه اراضی مسکونی:
مساحت زمین از حد معمول (در صورتی که زمین به ساختمان خانه تک خانواری اختصاص دارد) افزایش پیدا نکند.
تراکم به حد متوسط تنظیم گردد.
حیاط ها به اندازه ای باشد که نور و هوا و سایر همسایگان را نگیرد و فضا برای بازی کودکان وجود داشته باشد.
پارکینگ به اندازه کافی برای کلیه ساکنین خانه ها منظور شود و در هر محله نیز چنین فضایی وجود داشته باشد.
تراکم باید مطابق پیش بینی طرح جامع باشد.
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " استاندارهای برنامه ریزی کاربری اراضی شهری " می باشد که در حجم 24 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی توسط دانشجویان رشته های جغرافیا و برنامه ریزی شهری و مهندسی شهرسازی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 1441 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
طرح برچسب بهارنارنج (عرق بهار نارنج لایه باز)
به صورت لایه باز
اندازه :9.4*5.6 سانتی متر
قابل ویرایش متن
تعداد فایل یک عدد psd
رزولیشن 300
مد cmyk
لایه باز
قابل تغییر به دیگر عرقیات
برنامه مورد نیاز فتوشاپ
دسته بندی | صنایع معدنی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 31 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)
قسمتی از محتوای فایل :
تعداد صفحات : 18 صفحه
طرح تولید
(1) پودر سنگ و ریگ موزائیک
(2) سنگساب
مقدمه
مجموعه اهداف و سیاستهای اتخاذ شده برای صنعتی کردن کشور ما در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بر چنان پایهای استوار شده بود که توسعه صنعتی کشور بدون داشتن ارتباط و تناسب منطقی با کل اقتصاد کشور و امکانات داخلی از یک طرف و انتخاب تکنولوژی مناسب و ارتباط منطقی در جهت تکمیل زنجیرهای داخلی از طرف دیگر به حرکت خودش ادامه دهد و بیشترین سرمایهگذاریها در این بخش در جهت ایجاد صنایع وابسته و مونتاژ هدایت و برنامهریزی میشد.
حال که بخواست خداوند دهه اول انقلاب را پشت سرگذاشتهایم وابستگی عمیق اغلب رشتههای تولید به تکنولوژی پیشرفته و کارشناسان خارجی از بین رفته است. یک ارتباط منطقی بین سیاستها و امکانات کشور باعث گردیده است تا مسائل و مشکلات متعدد کمتر گردند و همچنین تحولات صنعتی ایران با یک ارتباط منطقی و معقول با توسعه اقتصادی ـ اجتماعی کشور در جهت قطع وابستگی از نفت به جلو هدایت شود و با گسترش صنایع مورد نیاز کشور واردات کالاهای واسطهای و مواد اولیه رو به کاهش گذاشته و وابستگی تکنولوژیکی صنایع بسیار کم شده است. خصوصاً صنایع معدنی در ایران از لحاظ تکنولوژی ساخت ماشینآلات و تاسیسات و دانش فنی بینیاز شده و میرود تا خود انتقال تکنولوژی بدهد.
فصل اول
خلاصه نتایج بررسیهای طرح:
1ـ نام محصول: پودر سنگ و ریگ موزائیک
2ـ تولید سالیانه (ظرفیت): 15000 تن
3ـ مشخصه چگونگی عملکرد: سیصد روز کار در سال ـ یک شیفت 8 ساعت روزانه
4ـ تعداد کارکنان: 14
5ـ فرآیند تولید:
1ـ فیدر
2ـ فک
3ـ سنگ شکن
4ـ سرند
5ـ آسیاب
6ـ بستهبندی
6ـ سطح زیربنا: 742 مترمربع
7ـ مساحت زمین: 4000 مترمربع
8ـ سرمایهگذاری ثابت: 161384 هزار ریال
9ـ سرمایه کل: 201302 هزار ریال
10ـ درآمد و سود ویژه در ظرفیت نهایی:
الف: 240000 هزار ریال
ب: 50003 هزار ریال
11ـ شاخصهای اقتصادی (میلیون ریال)
ـ ارزش افزورده: 3/46%
ـ سرمایهگذاری سرانه: 5/11
نقطه سربسر: 44%
عمر مفید طرح: 7/3 سال
فصل دوم
مطالعات اقتصادی
1ـ2ـ هدف از اجرای طرح
هدف از اجرای طرح احداث واحد تولید پودر سنگ و سنگ موزائیک (لاشه) میباشد. اندازه ذرات مورد نظر مش 01 ، 02 ، 03 ، 04 و … 08 میباشد.
2ـ2ـ مصارف محصول
نقش و کاربرد پودر سنگ و موزائیک در ساخت موزائیک به عنوان پر کننده موزائیکهای لاشهای و قشر زیرین موزائیک و همچنین در صنایع ساختمانی مصرف میگردد. که با توجه به رشد جمعیت و رشد سریع مسکنسازی در کشور نیاز به ماده فوق به وفور وجود خواهد داشت.
3ـ2ـ پیشبینی تقاضای محصول
مصرف کنندگان عمده پودر سنگ و سنگ لاشه در ساخت موزائیک برای ساختمانهای مسکونی شهری، ساختمانهای مسکونی روستائی، پروژهةای عمرانی و تقاضا برای صادرات میباشد. با توجه به وجود آمار و اطلاعات مربوط به پروانههای ساختمانی صادر شده توسط شهرداریها مقدار تقاضای سالیانه این بخش از بازار به خوبی قابل تعیین میباشد. بر طبق اطلاعات مندرج در سالنامههای آماری مرکز آمار ایران متراژ زیربنای پروانههای ساختمانی صادره طی سالهای گذشته به شرح جدول زیر بوده:
سال 1362 1363 1364 1365 1366
مقدار زیربنا 27294 30168 31438 29015 27378
(هزار متر مربع)
حال با توجه به رابطه زیر میتوان میزان تقاضای سالیانه موزائیک جهت مصارف ساختمانهای ...
دسته بندی | دام و طیور |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)
قسمتی از محتوای فایل :
تعداد صفحات : 18 صفحه
وزارت تعاون
معاونت طـرح و برنامه
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
پرورش گـاو شیری
با ظرفیت بیست راس
خـلاصــه طــرح
موضوع طرح :پرورش گاو شیری
ظرفیت : بیست راس
محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق روستایی کشور
سرمایه گذاری کـل: 73/381 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 73/41 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 340 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 28 ماه
میزان اشتغال زایی : 7 نفـر
مقدمــه :
جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده میشد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی میشود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.
نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب مینماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر میتواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.
نیاز انسان به پروتئین موجب شده که دامهای اهلی توسط بشر نگهداری و پرورش یافته و بخشی از نیاز غذایی وی را تامین نمایند، یکی از اساسی ترین و مهم ترین مواد غذایی هر جامعه را لبنیات تشکیل می دهد. و پایة تولیدات لبنی شیر است شیر حاوی ترکیبات غذایی بسیار غنی از جمله کلسیم ، چربی بدون کلسترول ، ویتامین ها ، علی الخصوص ویتامین D و مواد پروتئینی می باشد.بطوریکه به تنهایی میتواند غذای کاملی برای انسان محسوب گردد ، غذایی که مصرف آن برای همة گروههای سنی و جنسی لازم و ضروری است.
ارائه دهندگان این طرح در نظر دارند به فعالیت در زمینه پرورش سنتی گاو شیری پرداخته و شیر مورد نیاز در سطح منطقه را تامین نمایند، در عین حال با تلقیح گاوهای شیری ،اقدام به تولید گوساله خواهد شد که گوساله های نر حاصل به فروش رسیده و تلیسه های بوجود آمده جایگزین دامهای پیر شده و مازاد تلیسه ها نیز به فروش خواهند رسید.
اجرای علاوه بر اینکه دارای توجیه اقتصادی مناسبی میباشد ، همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم آورده و گامی در جهت رفع معضل بیکاری و مهاجرت به شهرها خواهد بود. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت میباشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 23 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
نوع فایل: ورد word (قابل ویرایش)
قسمتی از محتوای فایل :
تعداد صفحات : 18 صفحه
وزارت تعاون
معاونت طـرح و برنامه
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
پرورش قـارچ خوراکـی
با ظرفیت 50 تن در سال
خـلاصــه طــرح
موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت 50 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: 8/889 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 8/89 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 800 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 26 ماه
مقدمـه :
مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.
لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف میشوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه میکند.
قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامینها و لیپیدها است میتواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی میتوان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.
اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار میرود، میتواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز میتوانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.
روش تولـید :
مراحل پرورش قارچ خوراکی عبارتند از:
الف- تهیه بذر
ب- تهیه کمپوست
پ- کشت بذر
ت- رشد ریشههای قارچ
ث- خاک ریزی
ج- برداشت
الف- تهیه بذر:
برای تهیه بذر ، دانه های گندم را بعد از جوشاندن در کیسه های کوچک پلاستیکی ریخته و جهت جلوگیری از هجوم میکروب های هوازی به آن ، دهانه آن را با پنبه مسدود نموده و به مدت دو ساعت در اتوکلاو استریل میکنند. سپس بستههای فوقالذکر را با ماده تلقیحی با هاگ و اسپور واریته قارچ مورد نظر تلقیح میکنند و سپس کیسه ها را در محوطه با حرارت حدود 25 درجه سانتی گراد به مدت سه هفته نگهداری مینمایند که در این مدت، میسیلیوم بر روی دانه های گندم رشد نموده و آماده کشت میباشند و این عمل را تهیه مایه مینامند.
ب- تهیه کمپوست:
کمپوست از اختلاط کاه ، کود مرغی، گچ، اوره و آب به نسبت 10، 5، 7 ، 4/0 و 25 حاصل میشود.